Ruijters Bedrijfsmakelaars

Ruijters Bedrijfsmakelaars

Leidenlaan 12
6229 EZ Maastricht

Lid sinds oktober 2014

ruijters

website

www.ruijters.nl

website

043 329 29 02

website

welkom@ruijters.nl

Profielschets:

Ruijters Bedrijfsmakelaars is  commercieel vastgoed specialist in Zuid-Limburg.

Waarom kunnen wij dat zo stellig zeggen?

Ervaring

Ruim 50 jaar is Ruijters actief in de vastgoedmarkt. Heel veel kennis en ervaring, maar ook een duurzaam en uitgebreid relatienetwerk hebben wij in de loop der decennia mogen opbouwen. Deze ervaring vertaalt zich in deskundigheid, ondernemerschap, oog voor locatie, omgeving en detail. Samen met de opdrachtgever richten we ons steeds op een optimaal resultaat, waarbij het onze uitdaging is om net die oplossing te zien waar niemand aan heeft gedacht.

Marktkennis

Door onze Limburgse roots én focus hebben wij de mogelijkheid ons écht te specialiseren. Weten wat er speelt in de markt, welke ontwikkelingen kansen bieden of bedreigingen vormen, altijd en overal onze voelsprieten op scherp zetten. Dit in combinatie met actuele kennis van bestuurlijke beslissingen, gemeentelijke ontwikkelingen, bestemmingsplannen en beleggingen, stelt ons in staat u te voorzien van het juiste advies.

Onze dienstverlening bestaat o.a. uit:

  • aan- en verkoop bemiddeling
  • aan- en verhuur bemiddeling
  • advisering
  • beleggingen
  • taxaties

Op basis van onze ervaring en met behulp van onze marktkennis omtrent winkels, kantoren, bedrijfsruimten, bedrijventerreinen en beleggingsobjecten durven wij te stellen dé commercieel vastgoed specialist te zijn.

Meerwaarde

Ruijters Bedrijfsmakelaars werkt intensief samen met de andere afdelingen binnen de Ruijters Groep, te weten Vastgoedbeheer, Financieel Adviseurs en Woningmakelaars. Door deze bundeling van kennis kunnen we u over alle facetten van vastgoed adviseren. Een niet te onderschatten meerwaarde!

Tijd voor een goed gesprek?

Kantoren:
Maastricht

Leidenlaan 12
6229 EZ Maastricht
Tel: 043 329 29 02
E-mail: welkom@ruijters.nl