Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste Project Manager / Product Owner

Project Manager / Product Owner

 

Over RealNext

Stichting RealNext – Voor en Door Vastgoedadviseurs en gevestigd in Amsterdam.

RealNext ondersteunt al 13 jaar lang professionele vastgoedadviseurs bij hun commerciële onlinestrategie.
Dit doen we door het landelijke bedrijfsonroerendgoed aanbod van bedrijfsmakelaars aan te bieden met behulp van een zoekplatform. Dit zoekplatform is geïntegreerd in de website van alle afzonderlijke makelaars en is gevuld met kantoor-, bedrijfs- en winkelruimtes. Zowel van de makelaar zelf als van collega makelaars die ook hebben gekozen voor het zoekplatform van RealNext.

Het platform is sinds kort in haar geheel vernieuwd en wordt dagelijks door meer dan duizend bezoekers bezocht!

Over de functie

Voor het optimaliseren en doorontwikkelen van het RealNext platform, zijn we op zoek naar een enthousiaste en zelfstandige Product Owner die de lead neemt in de volgende fase van het zoekplatform.

In deze rol zorg je voor het identificeren van verbeterpunten in het systeem. Dit doe je door het analyseren van binnenkomende vragen en actieve monitoring van het systeem. De nog te ontwikkelen functionaliteiten en/of verbeterpunten beschrijf je in user stories. Je prioriteert de user stories in overleg met de Business Owner en coordineert de test en oplevering ervan.

Je bewaakt de projectscope, de projectplanning en het budget en je bent eindverantwoordelijk voor het behalen van doelen en deadlines.

Je ondersteunt en coacht de Heldesk en adviseert het MT ten aanzien van keuzes. Daarnaast werk je samen met het technisch ontwikkelbureau en online marketingbureau en sta je in contact met de belangrijkste klanten van RealNext.

Over de kandidaat

Heb jij een passie voor onroerendgoed en de behoefte om te zorgen dat de bezoekers van onze klanten en onze klanten de best mogelijke online ervaring hebben. Dit vraagt om een goed inlevingsvermogen, gestructureerd werken en goede communicatieve vaardigheden. Je bent als het ware een people manager, technisch projectmanager en product owner in één.

Kennis van webapplicaties is een must net als kennis van de Engelse taal.

Je bent beschikbaar voor 4 dagen per week en werken vanaf locatie is gewenst.

 

Solliciteren?

 

Herken jij je in dit profiel en word je er enthousiast van? Solliciteer dan direct met jouw CV en motivatiebrief via jobs@realnext.nl.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.