Lamberink Bedrijfsmakelaars

Lamberink Bedrijfsmakelaars

Javastraat 10-18
9401 KZ Assen

Lid sinds november 2010

lamberink-bedrijfsmakelaars

website

www.lamberinkbedrijfsmakelaars.nl

website

0592 33 84 20

website

bedrijfsmakelaars@lamberink.nl

Profielschets:

Lamberink Bedrijfsmakelaars, uw partner voor bedrijfshuisvesting in Noord-Nederland

U wilt een bedrijfsmakelaar die breder adviseert dan alleen over locaties en vierkante meters? Sterker: u verwacht van de makelaar dat hij steeds nieuwe mogelijkheden ziet om waarde toe te voegen aan uw bedrijfsobject of beleggingsportefeuille.
Voor Lamberink Bedrijfsmakelaars is die werkwijze een vanzelfsprekendheid. Onze bedrijfsmakelaars Rinus Lameijer en Elwin Venema kijken verder dan alleen het pand. In nauwe samenspraak met u zoeken zij steeds naar nieuwe ontwikkelkansen voor onroerend goed.
Opdrachtgevers kunnen bij Lamberink Bedrijfsmakelaars rekenen op een complete dienstverlening. Wij bieden professionele begeleiding bij aankoop en verkoop, aanhuur en verhuur van winkels, kantoren, bedrijfspanden en beleggingsobjecten. Ook geven wij deskundig advies als het gaat om sale-lease-backconstructies en taxaties van bedrijfspanden.
Als partner in Dynamis combineert Lamberink Bedrijfsmakelaars de voordelen van een landelijk netwerk met specifieke kennis van noordelijke vastgoedmarkt. Een strategische keuze die door de opdrachtgevers hoog wordt gewaardeerd. Als taxateurs zijn we onderdeel van het landelijk team van Dynamis Taxaties Nederland. Een nieuwe loot aan de Dynamis-boom die inspeelt op de toenemende behoefte aan kwalitatief hoogwaardige taxaties.
Lamberink Bedrijfsmakelaars is nauw verbonden met Lamberink Garantiemakelaars. Ook die alliantie vormt een belangrijke meerwaarde voor onze opdrachtgevers. De expertise van een woningmakelaardij betaalt zich uit bij advisering over gemengde locaties en multifunctionele objecten.
Lamberink Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, is werkzaam in de provincies Drenthe, Groningen, oostelijk Friesland en Noordoost Overijssel.
Kantoren:
Assen

Javastraat 10-18
9401 KZ Assen
Tel: 0592 33 84 20
E-mail: bedrijfsmakelaars@lamberink.nl