Internet en Makelaardij

Het belang van internet voor de makelaardij is enorm. Zoekers naar bedrijfsruimte oriënteren zich tegenwoordig eerst uitgebreid op internet, terwijl ze vroeger contact opnamen bij een bedrijfsmakelaar.

Uw rol van adviseur

De markt is transparanter geworden, informatie over vastgoed is veel toegankelijker geworden. De rol van de bedrijfsmakelaar is daardoor ook veranderd.   De plaatsing van de RealNext zoekmachine op uw eigen website ondersteunt die rol van de adviseur. Het meest complete aanbod in bedrijfsruimten, winkels en kantoren staat op uw site. Aanbod van de toonaangevende bedrijfsmakelaars is op uw website te vinden. De kans is groot dat bezoekers van uw site u ook inschakelen als adviseur. Bezoekers haken niet af, maar nemen contact op.

Zelf aanbod plaatsen

Uw eigen aanbod houdt u in eigen beheer. U plaatst zelf dat aanbod, dat na controle op juistheid en kwaliteit wordt gepubliceerd op de zoekmachine. U kunt daarbij kiezen uit verschillende mogelijkheden. Van een eenvoudige presentatie met foto’s en vrije tekst tot een virtuele tour door uw objecten. Kijk op de productenpagina voor voorbeelden.   RealNext loopt voorop in de ontwikkelingen waar het om presenteren op internet gaat. We kunnen onze leden adviseren over marketing via internet, en ontwikkelen nieuwe manieren om uw commercieel vastgoed onder de aandacht te brengen.