Huur of koop bedrijfsruimte in Capelle aan den IJssel

U wilt bedrijfsruimte huren in Capelle aan den IJssel? Of wilt u liever een groot bedrijfspand kopen in Capelle aan den IJssel? Benader dan een makelaar met verstand van de Capelle aan den IJsselse markt. Hieronder vindt u het aanbod van bedrijfsruimte die te koop of te huur staan en de adviseurs die deze bedrijfspanden aanbieden.

 

Hieronder vind u het laatste aanbod van bedrijfsruimte in Capelle aan den IJssel. Meer aanbod kunt u vinden in onze zoekmachine.

 

Capelle aan den IJssel is vanaf de jaren tachtig een groeigemeente. Het resultaat hiervan zijn maar liefst zeven woonwijken en een aantal kantoren- en bedrijventerreinen met een gezamenlijke capaciteit van 144 ha. Er zijn nog diverse mogelijkheden een bedrijfspand te kopen. Het is tevens mogelijk bedrijfsruimte te huren. Enkele bedrijventerreinen waar het nog mogelijk is bedrijfsruimte te huren of te kopen zijn De Mient, Rivium en Wormerhoek. Op Capelle Trade Centre is het nog mogelijk nieuw te ontwikkelen. Ook hier zijn nog mogelijkheden voor de huur van bedrijfsruimte.

BEDRIJFSRUIMTE AANBOD IN CAPELLE AAN DEN IJSSEL